ZOE KIDA, pevačica & tekstopisac ZEMLJA GRUVA

Sa ZOE smo proveli divno popodne u hotelu JUMP INN, uz sav komfor prelepih apartmana koji su nam bili na usluzi toga dana. Mohito-limunada i topla atmosfera unele su dodatni elan za stvaranje magije na snimanju.

Zoe je od skoro u svojoj modnoj priči, sa modnom linijom ŽENA DETE. Upustila se samostalno u modne vode sa željom da podeli sa drugim ženama i devojkama odeću koju bi i sama nosila.

-Otkako znam za sebe, hrabro nosim svoje lude stajlinge. Nekada su stvarno bili ekscentrični, godinama su se smirivali i uobličavali… Ne mogu dešifrovati svoj modni stil, kao što ne mogu definisati naš muzički žanr. Najbitniji element stila je stav. On utiče na to kako ćemo nositi sami sebe i garderobu na sebi. Kako na nekome obična bela zgužvana majica deluje skupo, a na nekome zlato i svila izgledaju jeftino?

-Posmatram ljude i način na koji nose garderobu, čitam časopise, pratim blogere i trudim se da imam ideju u kom pravcu idu trendovi. Kroz svoj brend “Žena dete” prenosim svoj odnos prema modi, a ona za mene znači izazov, igru, radoznalost, pomeranje granica…

-Obožavam slojevito oblačenje i zato se radujem zimi! Danas sam na sebi imala body, majicu, duks, džemper, šal, jaknu i prsluk, ludilo! Kada krenem da skidam to sa sebe, e to je prava noćna mora. Nikada ne kopiram nečiji stajling i retko kada ponavljam ono sto sam nosila. Najveći izvori inspiracije i kupovine su mi second hand-ovi.

Ključni komadi u mom ormanu su kožne jakne, bunde, šeširi, ponča, haljine. Gajim strast prema čizmama, obožavam dugačke džempere i plaštove… sve volim i retko kada imam petlju nešto da bacim, horder to sam ja.

-U poslednje vreme me opako mrzi da kupujem. Unervozim se, a kada nestane hemije u shopingu to ne miriše na dobro. Sada šijem za sebe i za “Ženadete”, a u “Petlji”, radnji kojoj držim sa drugaricom ima toliko modnih delikatesa da više nigde ne moram da idem.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>