DR COLIĆ specijalna nega

Suva koža može da se pojavi bilo gde na vašem telu, međutim, najviše štete nastaje na mestima gde je koža najnežnija i najosetljivija. To je uglavnom predeo oko očiju i usana.

Ovi osetljivi delovi na licu treba da se tretiraju intenzivnije, dubokom hidratacijom i zaštitom u vidu kreme, koja će ujedno napraviti zaštitni filter od spoljašnjih uticaja.

Žene svakodnevno nanose na lice različite kozmetičke preparate koji isušuju kožu i čine je slabom i podložnom oštećenjima. Tu su i dodatni štetni uticaji kao što je stres, zagađen i suv vazduh, hormonski uticaji i dr..

Posebna nega osetljivih delova na licu podrazumeva intenzivno hidriranje kao i dubinsku ishranu osetljiivih delova oko očiju, više puta u toku dana.

Nakon svih seruma i kapi za lice, nanosi se krema kao finalna nega za lice

Dr colić BEAUTY THERAPY, specijalna antirid krema za predeo oko očiju, poseduje sve sastojke za svakodnevnu i kvalitetnu negu. Ukoliko je redovno koristite, definitivno ćete vašoj koži omogućiti svakodnevnu vrhunsku negu. Predeo oko očiju postaće izgledaće sveže, podmlađeno i hidrirano, čak i nakon dugotrajnog nošenja šminke.

PS.

Proizvodi koje treba da izbegavate na vašem licu jesu sredstva na bazi alkohola i sapuna, koja dodatno isušuju vašu kožu i time nanose nesagledive posledice hronične dehidratacije, prevremenu pojavu bora i efekat iritirane i osetljive kože.

Napravite sami piling za čišćenje lica od smeđeg šećera i malo micelarne vode. U tu smesu možete da dodate i trunku cimeta i dobićete savršen piling po koreanskoj recepturi.

Inače, koreanski proizvodi za negu lica i tela trenutno su na vrhu popularnosti u celom svetu. Pre svega zbog prirodnih sastojaka koji čine više od 80% proizvoda, kao i zbog fantastičnih rezultata nakon redovnog korišćenja.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>