Maske za lice kao deo obavezne nege i hidratacije

Postoje situacije kada vam je tretman dubinske hidratacije kože više nego neophodan. Dugotrajno izlaganje suncu, suvom vazduhu u zatvorenoj prostoriji, ili dugotrajni boravak ispred računara, čak i duži avionski letovi mogu da nanesu vašem licu oštećenja u vidu suve i umorne kože.

Maske su najbolji i najbrži metod da koži lica vrata i dekoltea omogućite oporavak u kratkom roku, u kućnim uslovima, ili gde god da otputujete. Maske deluju dubinski i daju dugotrajne efekte, aplikujući vlagu, vitamine i antioksidanse duboko u tkiva.

Dr Colić 2u 1 hidrantna maska za lice sa ekstratom morskih algi i vitalnim koncentratom, dubinski hidrira i hrani kožu lica vrata i dekoltea. Nakon nanošenja, anatomska maramica na licu treba da odstoji 20-ak minuta na licu.

Alge kao glavni sastojak ove maske imaju osobinu da dugotrajno vezuju vodu za sebe što je idealno za kožu kojoj je potrebna dubinska hidratacija. Vitalni koncentrat kao drugi sastojak maske sadrži jone kalijuma, magnezijuma, laktata i uree. Dubinska ishrana i hidratacija daju trenutan izgled sveže i zdrave kože lica.

No Comments Yet

Comments are closed