SEPHORA & praznična darivanja

Posetili smo SEPHORA radnju u vreme praznične šoping groznice i izabrali smo za vas divne predloge kojima ćete obradovati sebe i vama drage osobe.

Naša topla preporuka je TONYMOLY set krema za ruke 3u1 http://www.sephora.fr/Corps-Bain/Mains-Pieds-/Mains/Hand-Butter-Trio-Kit-Trio-Hydratation-pour-les-mains/P2720002 Svaka sa posebnim mirisom- cimet, macarons kolačići i druge zimske poslastice. Dođe vam da pojedete kremice !!! TONYMOLY je nastao u Koreji, a  SEPHORA radnje ga prodaju svuda u svetu. Vrlo brzo uvrstio se u red visoko kvalitetne kozmetike i nege, a i ambalaža je nesvakidašnja i potpuno neodoljiva.

Fantastičan, ultimativni set za šminkanje, SEPHORA geometricolor palette http://www.sephora.fr/Maquillage/Palettes-Coffrets/Multi-usage/Palette-Geometricolor/P2722018

Izgleda sjajno sa 80 senki, 32 nijanse ruževa, 6 krem ajlajnera i 4 rumenila + dva objašnjena tutorijala o tome kako same da uradite podlogu i senčenje lica. Idealni poklon kome ni jedna devojka ni žena neće odoleti.

I naravno, sada, više nego ikada prijaće vam toplo i mirišljavo opuštanje u kadi. Bilo šta da odaberete iz SEPHORA asortimana mirišljavih soli za kupanje, kuglica, ulja…osećaj je savršen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>