Kako je nastao trodnevni SAINT TEN projekat

Predstavljamo vam mini projekat koji je nastao u toku trodnevne saradnje na ekskluzivnom projektu INTRO-DUCING.COM tima sa SAINT TEN hotelom na Vračaru.

Sa svojim asistentom, ćerkom Miom, boravila sam tri dana, od jutra do kasno popodne u SAINT TEN hotelu na Vračaru, radeći na veoma jedinstvenom projektu predstavljanja hotela.

Tokom boravka, mogle smo da doživimo svu ekskluzivnost hotela, pre svega od strane osoblja koje je bilo veoma  srdačno i profesionalno. Takođe smo mogle da osetimo  i svu udobnost hotela, boraveći u slobodnim sobama i apartmanima   uz nezaboravne ROOM SERVICE usluge. Potpuna relaksacija u multifunkcionalnoj sobi, dok je Mia vežbala pokrete baleta, a ja sam u pauzi spremala omiljeni DECAF espreso u sklopu kućinete. Obojena atmosfera lobija savršeno se uklopila u završetak projekta. Veoma ozbiljan projekat, a toliko spontanosti u svemu. Za takvu atmosferu zaduženo je upravo osoblje koje ovom hotelu daje dušu, i čini ga onim što jeste.

Podelićemo sa vama deo intimnih fotografija, nastalih spontano, a koje govore mnogo više od samih reči. Ovo je behind the scene…dok čekate glavni projekat!!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>