SAINT TEN hotel, projekat

Predstavljamo vam jedan veoma izazovan i jedinstven projekat koji smo uradili u saradnji sa SAINT TEN hotelom. U skladu sa stilom našeg sajta INTRO-DUCING, kroz veliki broj fotografija enterijera, ali i osoblja hotela želimo da vam prenesemo delić atmosfere kako ovaj hotel diše.

Hotel se nalazi u srcu grada, na Vračaru, i spada u jedan od najluksuznijih hotela u gradu.  Svi zajedno zaposleni u hotelu trude se da svakog dana opravdaju titulu 5 zvezdica koja mu je dodeljena po otvaranju, prošle godine.

…Nakon jednog snimanja za sajt INTRO-DUCING koje smo organizovali upravo u ovom hotelu, osetili smo fantastičnu atmosferu koju prave zaposelni u njemu, braneći sistem porodičnih vrednosti i zajedničkog ulaganja u isti cilj. To je bio glavni razlog da se vratimo i uradimo ovaj nesvakidašnji projekat.

Hotel je dovoljno mali da se osećate prijatno i ušuškano u njemu, a dovoljno veliki da prilikom odsedanja izaberete između 54 soba i apartmana. Možete da koristite teretanu i spa usluge, i da probate kuhinje raznih podneblja, čak i da konsultujete šefa kuhinje oko sopstvenih želja. Međutim, ono o čemu je ovde zaista reč jeste izvanredna motivacija zaposlenih da sve funkcioniše besprekorno i da gosti osećaju dobrodošlicu na svakom koraku.

Dok sam sumirala utiske o projektu, palo mi je na pamet koliko mnogo ljudi često putuje i boravi u raznim hotelima, koji im za to kratko vreme predstavljaju drugi dom. Sama činjenica da odsedaju u nepoznatoj sobi i spavaju u nepoznatom krevetu, nije baš jednostavna. I zato dobrodošlica kreće od BELL BOY-a koji otvara vrata uz široki osmeh, dok nevidljiva mašinerija osoblja zaposlenog u hotelu pažljivo mari za sve želje svojih gostiju. Ljiljani su i tog jutra isporučeni na vreme da u lobiju hotela ulepšaju dan svim gostima.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>