SHISEIDO- ultimune, vrhunski serum za podmlađivanje

Predstavljamo vam SHISEIDO-ULTIMUNE serum za podmlađivanje kože lica nove generacije.

Svetski lider u kozmetici, japanski brend SHISEIDO, lansirao je novi proizvod za negu lica na kome se dugo radilo u SHISEIDO laboratorijama.

Serum je namenjen svim tipovima kože, bez obzira na godine, etničku pripadnost, kvalitet kože…radi se o jedinstvenoj formuli podlmađivanja kože i popravljanja oštećenih zidova ćelija usled procesa starenja i spoljašnjih uticaja.

-Rezultati ispitivanja na ženama svih dobi pokazuju da se dugogodišnji rad na serumu pokazao veoma uspešno. Već nakon nanošenja kreme efikasnost sastojaka seruma daje rezultate na licu. koža je meka, blistava, lice izgleda hidrirano i zdravo.

-Nakon nedelju dana kontinuiranog  nanošenja seruma ujutru i uveče, sitnije bore nestaju, koža je zdrava, hidrirana, sveža i svilenkasto meka. Krupnije bore su manje uočljive.

-Nakon četiri nedelje kontinuiranog korišćenja SHISEIDO seruma, koža lica dobija potpuno nov izgled, vidno je zategnuta, zdrava, čista, hidrirana i sa znatnom redukcijom bora na licu.

Serum je super upijajuć, nemastan i super hidrantan, prijatnog mirisa i lak za nanošenje.

Posebno izdanje seruma za predeo oko očiju napravljeno je specijalno za ovo najdelikatnije mesto na licu. Glavni sastojak ovog seruma je biljka ginko biloba koja je poznata po svom hidrirajućem efektu. Serum hrani kožu i dugotrajno je hidrira.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>