JERRY restoran

U sklopu specijala ” NAJBOLJI RESTORANI” predstavljamo vam JERRY restoran, koji svojim vrhunskim kvalitetom hrane i vinske karte, kao i usluge zaposlenih u restoranu spada u najvišu klasu restorana u Beogradu.

Svojom nenametljivošću i ušuškanošću u mirnom delu grada, restoran pruža idealnu atmosferu privatnosti i krajnje opuštenosti.


-Obišli smo kuhinjske prostorije i porazgovarali smo sa mlađim šefom kuhinje o samom meniju i raznovrsnosti hrane, začina, o zastupljenosti različitih internacionalnih  i nacionalnih ukusa kroz bogat meni restorana.

Restoran u svojoj ponudi na meniju  ima kvalitetne ručno pravljene paste, kao i stalni izbor vrhunskog mesa BLACK ANGUS, od prirodno uzgajanih grla sa idealnim udelom masnoća u samom mesu. Takođe, sveža morska riba i morski plodovi, deo su svakodnevnog menija JERRY restorana.

Celokupan meni restorana možete da pogledate na njihovom sajtu http://jerry.rs

Samo za INTRO-DUCING.COM , ekipa restorana JERRY spremila je dva jela po kojima su prepoznatljivi spajajući cpecifične ukuse.

KARPACIO OD BAKALARA

Svež bakalar sa ručno pravljenim želeom od svežih granny smith jabuka i crvenim kavijarom

ROLOVANA ĆURETINA SA MUSOM OD GAMBORA

Pečena rolovana ćuretina sa musom od sveže pripremljenih gambora na pireu od brokolija

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>