Miloš Radovanović, model & business coach

Miloša smo zatekli prijatno zavaljenog u ušuškanom  lobiju 88 hotela, dok je napolju padao sneg. Stigao je na vreme, i veoma raspoložen da odgovori na zadatu temu snimanja.

Već na samom startu može se videti da je Miloš pravi profesionalac u svom poslu. Staložen, spreman da odgovori na sve zahteve tokom snimanja, potpuno uključen u tok događaja. Miloš je jedan od najangažovanijih STOCK modela u našoj, ali i u okolnim zemljama. Zbog svoje riđe kose i tena koji odaju njegovo anglosaksonsko poreklo, vrlo je zanimljiv i specifičan na fotografijama.

Pored modelinga, Miloš drži predavanja na temu edukacije u biznisu ( Business coach) , iz toga proizilazi da se najbolje oseća u poslovnoj eleganciji.

Na tu temu ispričao nam je viđenje stila iz svog ugla.

-Još od kraja srednje škole ozbiljno razmišljam o odeći koju nosim. Prolazio sam kroz razne faze i pre dve godine sam se pronašao u smart business stilu koji mi najvise odgovara.

-Obožavam da nosim košulje, odela, cipele i to baš lepo predstavlja ono kako se ja osećam i kakav utisak želim da predstavim okolini. Bavim se business coaching-om i samim tim treba da odišem biznisom, ozbiljnošću, poverenjem.

-U svom garderoberu najviše cenim svetlo plavu košulju koju već iznenađujuće dugo imam. Mnogo volim svetlo sive pantalone na crtu koje mogu da ukombinujem sa apsolutno bilo čime.

-Obzirom da nemam poverenja u naručivanje odeće online, uvek lično kupujem odeću za sebe a i veliki sam fan shopping-a. Zaista volim da idem od prodavnice do prodavnice u potrazi za savršenim odevnim predmetom.

-Nedavno sam počeo da idem kod krojača i da pravim košulje po meri. Prelep je osećaj kada znas da je nesto pravljeno samo za tebe i ima tvoj monogram na manžetni.

-Mnogo faktora igra ulogu kada kupujem odeću. Prvenstveno mi je bitno da nešto lepo izgleda na meni i da mi dobro stoji. Visoki vitki muškarci uglavnom imaju problema da nađu odelo koje stoji kao saliveno, pa tu krojač dobro dođe. Često sam spreman da malo zanemarim kvalitet zarad izgleda, tako da nemam problema da kupujem u raznim prodavnicama, ukoliko mi se nešto naizgled jako dopadne.

-Pošto često putujem i stalno sam u pokretu, imam svoje životno pravilo da ceo život mora da mi stane u dva cabin size kofera sto naravno limitira moj garderober. Najviše kupujem košulje, i imam pravilo da za svake dve nove košulje, dve stare doniram negde. Nije mi strana ni kupovina pantalona. Tačno znam svoje mere i već na prvi pogled mogu da ocenim da li će mi nešto odgovarati ili ne, zato ne trošim puno vremena na probavanje odeće.

-Kao model, imao sam prilike da radim za Burberry i od tog trenutka sam postao veran brendu. Leti najviše volim da nosim Tommy Hilfiger polo majice a za svakodnevne odevne kombinacije, inspiraciju lako pronalazim u Zari.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>