MAKE UP FOREVER (SEPHORA) profesionalna šminka kroz letnji MOODBOARD

Predstavljamo vam 20 top proizvoda profesionalnog brenda za šminkanje MAKE UP FOREVER, koji je jos od 1996 godine ekskluzivan brend SEPHORA radnji širom sveta.

Dany Sanz, umetnica iz Pariza pokrenula je 70- ih godina malu proizvodnju profesionalne šminke, a kasnije je otvorena i prva fabrika nedaleko od Pariza. Vremenom je ovaj brend dostigao prodaju svetskih razmera, sa centrom u Parizu.

Šminka MAKE UP FOREVER često se koristi na najvećim svetskim modnim desavanjima, ali je uporedo koriste i devojke i žene u kućnoj upotrebi.

Puderi i korektori ovog brenda vrhunski pokrivaju ten, ujednačavaju ga, lagani su i vrlo postojani. Nijanse su prirodne i neutralne.

Za letnje dane i noći bismo vam predložili  bronzere u zemljano-bakarnim tonovima, kao i olovke i senke za oči, dugotrajne tečne i klasične ruževe za usne.

Inspirisani letom napravili smo za vas MOODBOARD  koji će dalje vas inspirisati da se poigrate šminkom MAKE UP FOREVER i pronađete prave nijanse za vaše lice.

Brand MAKE UP FOREVER možete naći u svim SEPHORA radnjama u Beogradu

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>