DR COLIĆ KREME

Kako vi brinete o vašoj koži ove zime? Da li joj obezbeđujete dovoljno vlage, nege i ishrane putem odabranih krema?

Mi smo testirali DR COLIĆ kreme sa hijaluronom za normalnu i osetljivu kožu i rešili smo da podelimo sa vama sva dobra dejstva ove kreme.

DR COLIĆ kreme imaju u sebi sve sastojke neophodne za negu kako mlade, tako i zrele kože. Velike koncentracije hijalurona u kremi imaju zadatak da učinkovito deluju na veće i manje bore, da ih smanje ili neutrališu.

Pored hijalurona kao veoma bitnog sastojka nege svake kože, u kremi se još nalaze i drugi aktivni sastojci i i vitamini koji veoma povoljno deluju na kvalitet kože.

Bademovo ulje koje je bogato vitaminom E, izvorom mladosti, takođe i vitamini A i F, ulje semenki grožđa, pčelinji vosak, glicerin.

Posebno poglavlje posvetićemo DR COLIĆ antirid kremi koja se koristi za osetljive predele oko očiju. Ova krema nemasne, veoma hidrirajuće strukture, hrani kožu oko očiju, štiti je od vlage i ono najbitnije je da svojim dejstvom ublažava postojeće bore i sprečava nastanak novih. Sadrži velike količine hijalurona, hidratantne komponente i aktivne sastojke semena grožđa , kao i lipidne sastojke ulja jojobe.

Uz sve to, moramo da napomenemo da su kreme nastale kod nas , uz stalan nadzor Prim. dr Milana Colića i Prof. dr Miodraga Colića, renomiranih i svetski poznatih estetskih hirurga koji su 30 godina profesionalnog iskustva pretočili u kvalitet krema DR COLIĆ.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>