DR COLIĆ proizvodi za idealnu hidrataciju kože

Kako da tokom dnevne rutine nege kože lica zadržite svežinu i mladost, i umanjite prve znake starenja kože?

HIDRATACIJA  je osnov mladosti i svežine, te je i preduslov za mladu , svežu i zdravu kožu. Pored idealnog dnevnog unošenja tečnosti, kožu lica moramo svakodnevno da hidriramo i spolja, nanošenjem preparata koji će našu kožu da zaštite od isušivanja, i starenja.

DR COLIĆ laboratorije za proizvodnju vrhunskih savremenih preparata u borbi protiv starenja predlažu vam svoj izbor HIDRATACIJE

KREME– kreme su prvi i neizostavni korak dnevne i noćne hidratacije. Kreme ne mogu da zaustave starenje, ali svakako imaju dejstvo podmlađivanja, jer hrane našu kožu sastojcima koji su sastavni deo mlade kože. Takođe, hidriraju kožu i sprečavaju preterano isušivanje kože usled spoljnih uticaja- UV zračenja, zagađenog vazduha, toplote i dr. Veoma je bitno da koristite kremu koja odgovara vašem tipu kože, jer ćete u tom slučaju imati najbolje rezultate nege i hidratacije.

MASKE ZA LICE– Maske za lice treba da budu savršen deo vaše vikend rutine, kada vreme odvojeno samo za vas koristite na najkvalitetniji način.  Maske predstavljaju univerzalan način posebne nege kože, samo u kućnim uslovima. Postoje maske za razlićite namene tretiranja kože lica, ali svima je jedinstvena uloga hidratacije kože. Treba ih koristiti redovno i najmanje na nedeljnom nivou. Maske ne mogu da zamene kreme, ali imaju BOOST dejstvo. Bogate su vitaminima i sastojcima koji omogućavaju koži lakse upijanje vode i njenu maksimalnu iskorišćenost.

MICELARNA VODA– nastala je kao najbolje rešenje za tretiranje nečistoća na vašoj koži i istivremenog hidriranja i ishrane kože lica. Zato se micelarna voda ne ispira nakon nanošenja na lice.  Idealna formulacija ove vode  pomaže u dodatnoj hidrataciji i svakodnevnoj nezi kože lica i dekoltea. Ako niste do sada, uključite ovaj proizvod kao obavezan deo malog kućnog rituala nege lica.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>