Da li dovoljno brinete o vašoj koži tokom leta

Kako brinete o vašoj koži tokom leta?

Šta koristite kada želite brz oporavak vašeg lica koje je doživelo stres efekte usled putovanja, izloženosti suncu, slanoj vodi. toplom vazduhu, jakom make up-u, alkoholu, nedovoljnom unošenju tečnosti i drugim nepovoljnim faktorima?

Maske za lice su pravi busteri sa trenutnim učinkom, koji vašoj koži vraćaju sjaj, svežinu, vlagu, imaju detox i anti age dejstvo, zavisno od izbora sastojaka maske.

Da bi maska imala potpun efekat na vašem licu, pre njenog nanošenja temeljno očistite lice pilingom, i toplom vodom. Za ekstra učinak, bilo bi dobro da poparite lice  vrućim peškirom ili parom.

Ukoliko želite da hidrirate lice, povratite sjaj i svežinu, izaberite DR COLIĆ masku sa algama, koje imaju efekat dodatnog zadržavanja tečnosti te omogućavaju dugotrajnu hidriranost kože.

Maske sa kolagenom imaju anti age efekat kao i poboljšanje elastičnosti, a samim tim i teksture kože.

2 u 1 maske  DR COLIĆ , sa multi dejstvom pružaju kompletnu negu kože usled različitih stres posledica.

Seme crnog grožđa ima antioksidantno dejstvo i štiti kožu od slobodnih radikala. Takodje, sadrži visok procenat linolne kiseline koja je od velikog značaja za regenerativne procese na koži.

Najbolji učinak ćete postići ukoliko koristite masku jednom do tri puta nedeljno

Kreme koje koristite svakodnevno, treba da prilagodite svom tipu kože, kako bi ste imali najbolji mogući efekat.

Kreme su naši dnevni snabdevači vlage i ishrane kože lica, štite nas svakodnevno od štetnih spoljnih uticaja i bore se protiv znakova starosti pomoću svojih bogatih anti age sastojaka.

DR COLIC laboratorije napravile su za vas dnevnu i noćnu krenu za normalnu i osetljivu kožu lica. Ukoliko imate bilo kakav znak iritacije ili oštećenja na koži, predlažemo vam da isprobate dnevnu i noćnu kremu za osetljivu kožu DR COLIĆ

Dnevna i noćna krema za normalnu kožu prilagođene su svim tipovima kože i svim generacijama. Vrlo su bogate najkvalitetnijim sastojcima za hidrataciju i negu kože.

Kreme ne sadrže veštačke sastojke koji mogu da izazovu iritacije i druga oštećenja na koži

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>