PRIM.DR Milan Colić, vlasnik i osnivač COLIĆ klinike za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju

Intro-ducing je ekskluzivno za vas ovog decembra posetio našu prvu i najveću privatnu kliniku za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, Dr COLIĆ , na čelu sa doktorom prim. Milanom Colićem.


-Klinika ima 30 godina rada iza sebe, i preko trideset zaposlenih, a kako bi ostali lideri u ovoj oblasti, doktori posećuju najveće svetske kongrese i usavršavanja i primenjuju najnovije medicinske metode upravo u bolnici Colić.


-Uradili smo sa doktorom Colićem set fotografija i ujedno proćaskali o najzanimljivijoj grani hirurgije, estetskoj hirurgiji.

Interesovalo nas je izmedju ostalog koliko su pacijenti realni u svojim zahtevima kada dođu u bolnicu i kakav je stav bolnice po pitanju istih zahteva.

-Doktror Milan se osvrnuo na američke trendove gde je sada  moderna prenaglašenost, tj. vidljivost estetskih zahvata. Pacijenti vole da se pohvale skupim intervencijama na svom licu i telu. Ipak, doktor kaže da u bolnici Colić vladaju merila prirodne lepote. Po struci još i profesionalni novinar, jedan od pionira TV studija B, sa dugogodišnjim novinarskim iskustvom, i pasionirani svetski putnik, dr. Milan Colić kaže da je za 30 godina iskustva, radeći u svojoj bolnici naučio da kao odličan poznavalac ljudske psihologije priđe svakom pacijentu na najbolji način i pomogne mu u svojim zahtevima.

Još jedno od pitanja koje se nameće je kada početi sa intervencijama?

-Što se tiče estetskih intervencija ne postoji strogo određena granica sa koliko godina ih treba početi. Sve je do individualne potrebe pacijenta i same procene doktora. Međutim, postoje brojni načini da se fejs lifting odloži, i zameni nekim manje invazivnim metodama poput hijalurona, botoksa i drugih supstanci sa podmlađujućim efektom. Ove supstance su apsolutno neškodljive za ljudski organizam. Bolnica Colić koristi najkvalitetnije proizvode na svetskom  tržistu za svoje pacijente, a doktori ih implementiraju u skladu sa najnovijim preporukama  eminentnih svetskih estetskih centara.  Tu dakle nema mesta greškama. U retkim slučajevima može da se javi  prolazna alergijska reakcija, koja se brzo sanira.


-Nakon tri decenije rada, bilo je svakakvih anegdota vezano za rad sa pacijentima. Prolazeći kroz ratne godine, a potom kroz revoluciju estetske hirurgije, doktori su uspeli da zadrže titulu bolnice sa sjajnim dostignućima na svetskoj mapi.

Za kraj, doktor nam je najavio jednu divnu vest, a to je izlazak knjige u koju je pretočio ,zajedno sa svojim bratom Prof. Dr Miodragom Colićem sva svoja prijatna i manje prijatna iskustva, anegdote, iskušenja pred kojima su se nalazili tokom karijere i jednom drugačijem uglu gledanja na rad bolnice.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>