Aleksandra Duende DJ, dizajner nakita

Ona je mlada, lepa i talentovana umetnica koja se bavi DJ-ingom i ima svoju malu manufakturu u kojoj proizvodi nakit i ogrlice od bižuterije i srebra. ETCETERA (@etcetera.world)

Osim sto prilično izgleda kao model, nema previše veze sa modnim svetom, ali ima svoj specifičan stil, koji  je prilagodila svom dinamičnom načinu života. Uvek je u pokretu,  jednim delom zbog posla kojim se bavi, a drugim delom zbog nestalnog i lepršavog karaktera koji  joj ne dozvoljava da bude dugo na jednom mestu.

Iz tog razloga Aleksandra se najbolje oseća u ravnoj obući, espadrilama, patikama, ravnim čizmama.

Voli da se oblači u „boyish look“ fazonu – sako, pantalone, skupljena kosa.

-„Mislim da su dobre farmerice sa visokim strukom uvek u modi. Njih smatram jednim do ključnih komada u svom ormanu. Pored njih, volim da nosim i crni slim džins, koji mogu da koristim po potrebi sa sakoom i visokim štiklama,ako sam za neku večernju, elegantniju varijantu, ili sa ravnom obućom, maramom, naočarima, u nekoj od CASUAL varijanti“.

-“ Najviše volim da nosim svoj ručno rađen nakit, uvek u kombinaciji od nekoliko tankih ogrlica i narukvica. Jako sam ponosna na svoje kreacije, jer ih uvek izrađujem sa velikom strašću. U svaku od njih udenem deo svoje energije i kreativnosti, i zato ih smatram tako posebnim.

 

-Hvala

 Falkensteiner Hotel ,Beograd

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>