Elena Nikolaevna, modna stilistkinja

Elena, dugogodišnja i nagrađivana modna stilistkinja, (Belo) Ruskog porekla i senzibiliteta pridružila nam se ledenog decembarskog dana u ušuškanom i prijatnom apartmanu JUMP INN hotela, u samom centru grada. 

Pile smo limunadu, razgovarale o njenom malom i posve zanimljivom modnom projektu CAPSULE COLLECTION koji predstavlja periodične mini modne kolekcije unikatnih komada. Govorile smo o njenom poslu modnog stiliste i koliko voli rad sa ženama, kako  ih vidi kroz svoju prizmu stila i duha, a da su i one na kraju zadovoljne.

-Odrastala sam među ženama koje su vodile računa o svom  izgledu, zapravo kojima je elegancija bila prirodno urođena. Ako se stil može genetski prenositi onda mi je to u kulturnom nasleđu porodično preneto.

-Volim i dalje da eksperimentišem! Mislim da mi je to i  najveća odlika, eklektična sam i podložna sam konstantnim stilskim promenama što smatram jako dobrom osobinom obzirom na posao kojim se bavim.

-Obožavam da nosim svoje YSL kapri pantalone iz 80′ i Versace haljinu sa početka 90′ za vreme Gianni-a. Svakako najdraži komad je nasleđe od moje bake- predivni broš od rubina, za koji sam jako vezana.

-Kolekcionar sam VINTAGE komada, imam utisak da odeća nekako uvek pronađe mene, pre nego ja nju. VINTAGE odeća sa sobom nosi uvek neku dublju priču, neku istoriju, koju ja mnogo volim i poštujem.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>