Miroslava Najdanovski, Olimpijska plivačica

Hotel Excelsior, Beograd- naše trenutno mesto snimanja. Ugostili smo Olimpijsku šampionku u plivanju, Miroslavu Najdanovski, koja već skoro deceniju živi u Italiji. U veoma dinamičnom i zanimljivo uređenom apartmanu imali smo spontano snimanje sa Minjom, dok nam je pričala o tome kako jedan profesionalni sportista gradi svoj stil.

Da li vrhunska plivačica može da izgleda potpuno drugačije van svojih sportskih aktivnosti??!!

Miroslava fantastično nosi svoje ”nude” LABOUTIN cipele, i jos bolje ih uklapa sa teget haljinom od tanke trikotaže, koja fantastično izgleda na njenom sportski izvajanom telu.

-Prve korake u načinu odevanja prenela mi je, naravno,moja mama.  Moj stil je nastavio da se formira pod uticajem Italije, kada sam se sa 20 godina preselila zbog nastavka profesionalne karijere.

-Moj način života kao profesionalnog sportiste iziskuje da najveći deo vremena provodim u sportskoj, opuštenoj odeći u kojoj se osećam prijatno, i u kojoj mogu da treniram. Ali postoje i situacije odvojene od sporta, u kojima gajim svoj sofisticirani damski stil.

-Kao profesionalni sportista u Italiji, bila sam veoma uključena u njihov društveni život. Redovno sam dobijala pozive za modne revije i ostale elitne dogadjaje koji su se organizovali većim gradovima. Te prilike su mi omogućavale da izađem iz rutine i prikažem sebe u jednom drugačijem svetlu.

-U tim prilikama moj favorit su dobro ukrojene cigaret pantalone, sako i body ispod sakoa. Takođe, obožavam da nosim haljine, češće sa flat sandalama i drugom ravnom obućom, ali  volim i da se podignem na štikle. Trebalo mi je vremena da se naviknem na svoju vrtoglavu visinu i da prihvatim svoju ženstvenost od 195cm na štiklama. U tim prilikama volim diskretno šminku, uz obavezni crveni  CHANEL karmin, koji  je godinama moj omiljeni komad šminke.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>