Anđelija Vujovic, model

Jedan od najtraženijih top modela kod nas, već godinama unazad. Uvek sa najboljom ekipom fotografa, šminkera, stilista… mnogo, mnogo naslovnih strana, editorijala, kataloga. Zvezda koja se ne gasi!

Njen stil je, kako kaže, vrlo definisan, ali to ne znači da ne voli da eksperimentiše sa odećom.

-„ Kao što u životu ne volim ništa što me ostavlja ravnodušnom, tako ne volim ni kada je moda u pitanju. Moj stil se sastoji od komada, koji po mom mišljenju imaju karakter. Ili se vole, ili se mrze, ne postoji sredina. Upravo zbog toga volim da eksperimentišem sa modom”.

Omiljeni komad u ormanu- crna kožna jakna, nekako logično, jer sluša HAVY METAL muziku.

Neprolazni trend u njenom ormanu je odeća sa animal printom, koju obožava da nosi, baš iz razloga što je prilično zahtevno nositi je i kombinovati sa drugom odećom.

-„ U odnosu na ranije godine, moj stil se razlikuje po tome što je manje šaren, i svedeniji, ali ključni elementi su uvek tu, i oni su konstanta. Ja sam i dalje JA“ !

-“Najviše novca sam u stanju da izdvojim za dobru torbu. Smatram da ni jedan komad odeće ili asesoar ne izgleda tako jeftino, kao jeftina torba. Skupu torbu sam uvek smatrala dobrom investicijom”.

-“Volim da nosim odeću dizajnera sa kojima rado sarađujem. Ako bih morala nekog posebno da izdvojim, rekla bih da nakon svih ovih godina bavljenja modom, u svom ormanu imam najviše odeće sa potpisom sestara PROKOVIC- JSP, i  prezanimljivu odeću ANE LJUBINKOVIC”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>