Vladimir Simic, modni frizer

Prvo snimanje za INTRO-DUCING.COM zakazali smo u poznatom hotelu KONSTANTIN, u samom centru grada. U biznis apartmanu čekali smo najstilizovanijeg modnog frizera, Vladimira Simića.

Stigao je u minut, u dogovoreno vreme, pravo iz svog  salona sa punim koferom svoje omiljene odeće, i drugih sitnica.

Vladimir radi u svom studiju, u jednom od najelitnijih delova grada-na Vračaru. Studio je mali, ali prilično organizovan, i jako dobro uređen.  Uvek prepun buketa svežeg cveća.

Vladimir često sarađuje sa modnim magazinima na setovima. Njegova kreativnost toliko je izražajna, da je na korak da postane stilista. Ipak, taj korak nikada neće preći, jer najviše voli da se posveti svom poslu i da u njemu pokaže vrhunske rezultate kroz stalnu posvećenost.

-“ Zaista volim svoj posao, i želim da budem maksimalno fokusiran na ono što radim. Volim da dajem celog sebe u svom poslu, tek tada mogu da osetim dobre povratne informacije. Kroz posao modnog frizera, imam svu slobodu da potpuno ispoljim svoju lucidnu,  umetničku crtu”.

-“Prilično sam slobodan po pitanju odevanja. Prolazio sam kroz razne faze, i mogu reći da je bilo urnebesnih…ali uvek efektnih, i jedinstvenih .  Na moj stil odevanja najviše je uticala muzika koju sam slušao u tom periodu. Najinteresantnija faza bila je kada sam slušao TEHNO .Odlazio sam na žurke, odeven kao božićna jelka, u svim fluo bojama”.

-“U mom ormanu i sada možete naći miks raznih stilova, majice sa kristalima, ali i basic dukseve, prema kojima gajim posebnu emociju, jer me uvek asociraju na putovanja, sreću i osećaj slobode”.

-“Volim svoj Iphone! To mi je omiljeni gedžet oduvek.  Zavistan sam od njega, i opsednut njime. Oduvek sam imao tu marku telefona, i prezadovoljan sam mogućnostima. Volim da fotografišem i svoje inspiracije delim sa prijateljima i fanovima na društvenim mrežama”. @vladimirsimic1

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>