Jelena Višnjić, profesor, stilista, fotograf

U JAZZ BAŠTI, prezanimljivom retro mestu, sa tirkiznim stolicama od kovanog gvožđa i francuskim predratnim novinama umesto tapeta, Jelena u svom RETRO-BOHO stilu i MIA prave magiju na setu.

Jelena je profesor engleskog jezika na fakultetu, i obožava svoj posao. Ima dosta interesovanja, ali joj je učionica nezamenjiva.

-’’ Na ovaj prosvetiteljski posao se nadovezuje moja velika želja da držim radionice o samospoznaji i motivacione govore. Na drugom mestu mi je ljubav prema fotografiji. Radim trenutno na projektu Vilinska Srbija sa željom da kroz fotografije prikažem bića naše mitologije – naše boginje i vile prvenstveno. Tek su mi na trećem mestu simpatije prema odeći“.

-’’Pošto smatram da je stil odevanja neraskidiv deo lične potrage za samospoznajom mogu da kažem da ja tragam za svojim stajlingom čitav život i da se on menjao i da će se menjati zajedno sa mnom“.

-’’ Što se tiče eksperimentisanja, pa…volim da izađem iz zone komfora i obučem povremeno nešto što do tada nisam, ali me nikada nećete videti, na primer, u crnoj plastičnoj kesi umesto haljine, ili nečemu sličnom, odnosno nečemu zaista preteranom“.

-’’ Itekako umem da ćapim iz aktuelnh kolekcija ponešto i da to rado ponesem, ali najviše volim da nosim retro detalje, tako da može se reći da nisam preterano revnosna u praćenju trendova. Drugim rečima, kada mi moda ponudi ono što odgovara mom stilu, e tada se tek nađemo na istoj frekvenciji.

-’’ Kada vidim nešto što mi se dopada, odmah kupim. Pre sam mnogo više rovarila po starim buvljacima, second hand radnjama, fejsbuk stranama koje prodaju unikatan nakit i odeću, itd. Sada više ne toliko. Mada, moram da napomenem, da mnogo volim domaće dizajnere i da u zadnje vreme odeću najradije kupujem kod njih.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>