Ana Konstrakta Đurić- ZEMLJA GRUVA

ANA-KONSTRAKTA, fascinira spontanošću, a tako pristupa i modi. Oborila nas je s’ nogu prezanimljivim detaljima u svojoj odeći koje sama osmišljava, pronalazi u vintage šopovima, na buvljacima, ili nekim drugim, njoj omiljenim mestima.

U hotelu HERITAGE proveli smo zanimljivo popodne u osmišljavanju stajlinga, i uklapanju u kontekst prostora.

Usput smo ćaskali o tome kako ona doživljava modu, i kako definiše svoj lični stil.

– “Nikad se nisam  sistematski bavila izgradnjom i definicijom sopstvenog stila. Divim se ljudima koji imaju koncentraciju za takve stvari. Ali postoji nešto što mi je bitno i to je negde definisalo moju pojavu, do sada. Bitno mi je da u nekoj kombinaciji napravim nešto duhovito, nešto awkward, nešto bizzare, nešto hmhmh, NEŠTO  ŠTO ĆE DA ME RADUJE!!!

-” Za takvu stvar sam čak spremna da se „izujem“, ali uglavnom su to stvari koje nalazim u vintage prodavnicama, među polovnim stvarima, kod drugarice, kod svekrve, ili ih dobijem na poklon”.

-” Duboko verujem da veći deo tvoje pojave nosi način na koji nosiš stvari a ne same stvari, način na koji se krećeš, govoriš”.

-” Ceo ovaj pristup se vrlo lako uklapa u posao kojim se bavim, tako da nikad nisam morala da pravim kompromise – osim kad ne dopadnem u ruke stilisti koji me ne razume”!

 

HVALA
HERITAGE HOTEL- BEOGRAD

Mije Kovačevića 7a, Palilula

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>