SEPHORA PREDSTAVLJA TOP KOREANSKE PROIZVODE ZA SAVRŠENU NEGU

Predstavljamo Vam “KOREAN BEAUTY” vrhunske proizvode za negu lica i tela u sklopu SEPHORA radnji.

Poznati Koreanski brendovi za negu lica i tela ERBORIAN, TONYMOLY, DR. JART, SKINFOOD, TOO COOL FOR SCHOOL, SKIN 79 nastali su po prirodnoj Koreanskoj recepturi na bazi  hranljivih sastojaka iz paradajza, limuna, lubenica, vode, devičanskog ulja kokosa i dr.

Ponuda proizvoda za negu je veoma široka, od maski za lice koje imaju različite efekte- za umornu kožu, sjaj, hidrataciju, vitaminski booster, zatim FACE & BODY SCRUB napravljen od crnog šećera, klinseri za kožu koji dubinski čiste pore, i hrane kožu, kreme za lice sa savršeno odabranim hranljivim sastojcima i efektom dugotrajne hidratacije, balzami za negu usana na bazi organskog ulja kokosa i drugih biljnih ulja.

KOREAN BEAUTY proizvodi napravili su pravi boom na svetskom tržistu, upravo iz razloga što su napravljeni od prirodnih sastojaka visoko kvalitetnim procesom, koji daje vidljive i dugotrajne efekte nege.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>