SEPHORA ekskluzivna antiejdž nega

Radujemo se da vas upoznamo sa vrhunskim SEPHORA proizvodima za podmlađivanje i negu lica i tela.

Ovi ekskluzivni proizvodi patentirani su u najboljim laboratorijama, gde je vrhunski tim stručnjaka stvorio  revolucionarne metode podmlađivanja koje se mogu primeniti na ovaj neinvazivan način.

StriVectin maska za lice na bazi čistog koloidnog srebra bori se protiv štetnih agenasa iz vaše okoline, čisteći pore, i prodire u potkožna tkiva štiteći ih od dehidratacije. Već nakon prvog korišćenja vaša koža je potpuno očišćena od otrova i štetnih materija.

Eksluzivna SEPHORA linija NIA proizvoda pomoći će vam da otklonite znake umora i stresa, tako što vam daje trenutnu blistavost i sjaj. Proizvodi iz ove linije su namenjeni svim osobama koje su uslovljene današnjem brzom načinu življenja, modernim tehnologijama, i izložene dnevnim stresogenima . Tehnologija NIA -114 u svom sastavu ima kofein i đumbir, te deluje trenutno na znake umora.

Needles no more, kolekcija proizvoda nastalih u laboratoriji Dr Brandt, omiljenog dermatologa Madone, Stefani sejmur i drugih slavnih ličnosti. Linija sadrži kremu, energetski buster i masku za lice. Svi proizvodi imaju trenutno dejstvo a rezultat je vidno podmlađena i zdrava koža. nakon dužeg korišćenja može neutralisati i duboke bore na licu i čelu.

 Još jedan interesantan proizvod iz laboratorije Dr. Brandt jeste maska MAGNETIGHT-age defier. Maska je napravljena na bazi magnetnih opiljaka, a proizvođač je opisuje kao magiju koja nastaje za 5 min. koža je trenutno podmlađena i blistava.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>