SEPHORA BEAUTY TO GO- MINI PROIZVODI ZA NEGU

Želimo da vas upoznamo sa aktuelnim  favoritima ovog leta među proizvodima za negu u SEPHORA radnjama. Radi se o posebno koncipiranim  BEAUTY TO GO proizvodima, pakovanim u mini ambalaže, različitih proizvođača i veoma širokog asortimana.


BEAUTY TO GO proizvodi su mini pakovanja proizvoda za svakodnevnu negu, koji će vam olakšati putovanja, kao i svakodnevnu rutinu. Obzirom da se radi o ekstra malim pakovanjima, uvek ćete moći sa sobom da nosite vaš neseser sa svom potrebnom negom.

Još jedna dobra stvar je da se svi proizvodi prodaju komadno tako da možete same da napravite svoj omiljeni set za negu od različitih proizvođača.

Mi vam predstavljamo deo ponude, da vam zagolicamo maštu. U SEPHORA radnjama naći ćete veoma široku ponudu raznovrsnih proizvoda, od labela za negu usana, turpija i pinceta, vlažnih maramica za skidanje šminke, micelarnih voda, ulja za sunčanje, krema za lice i ruke, losiona za telo, antiperspiranata, celokupne nege za kosu, i sve to u savršenim mini izdanjima.

Ono što BEAUTY TO GO proizvode čini kompletnim je šminka u mini pakovanjima koju  ćemo vam predstaviti uskoro u drugim delu posta. Pratite nas !

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>