FOREO beauty

Da li znate šta su FOREO proizvodi? Prelepe male inovacije, poreklom iz Švedske, namenjene nezi i čišćenju lica.

Vrhunski dizajn i kvalitet potvrđuju najveće svetske nagrade i priznanja iz oblasti lepote. FOREO proizvodi su sada već osvojili globalno tržiste, i spadaju u ekskluzivne stvarčice za negu lica, a  namenjene su svim uzrastima, i svim tipovima kože.

Aparat ima pulsirajuće kretanje koje svojim radom aktivira mišiće lica, pri čemu se oni zatežu i daju anti-age efekat. Takođe, aparat dubinski čisti pore od nečistoća i ostataka šminke poput profesionalnih tretmana za čišćenje lica.

Materijal od kojeg je izrađen FOREO  je medicinski silikon, otporan na taloženje bakterija. Kao takav osigurava  antibakterijsko čišćenje kože, za razliku od klasičnih četki za lice, izrađenih od najlona. To je još jedna inovacija na polju svetske bjuti industrije.

Najnoviji model iz FOREO asortimana jeste FOREO LUNA 2.  Unapređeni model vrhunskih mogućnosti. Postoji u 4 različite verzije, i u zavisnosti od teksture silikonske četke , može biti za osetljivu, normalnu, masnu i mešovitu kožu.

Dovoljno je da ujutru i uveče uvedete mali dvominutni ritual masiranja lica i dekoltea vašim FOREO LUNA 2 aparatom, ili nekim drugim FOREO modelom. Već nakon prvog korišćenja, osetićete kako vaša koža postaje nežnija, i svežijeg izgleda. Posle nekog vremena, mišići lica počeće da se zatežu dajući efekat podmlađenosti.

ZA VIŠE INFORMACIJA POSETITE ZVANIČAN FOREO SRBIJA SAJT http://hilife.rs

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>