Proizvodi za negu obrva u SEPHORA radnjama

Ove jeseni vam predlažemo proizvode za negu i oblikovanje obrva  vodećih MAKE -UP svetskih proizvođača koje možete naći u SEPHORA radnjama.

Ukoliko želite  da same brinete o obrvama, i da Vam pritom obrve savršeno izgledaju, u SEPHORA radnjama u ogromnom asortimanu, sve proizvode za obrve  možete isprobati na licu mesta ili  dozvoliti da Vas našminkaju SEPHORA profesionalni šminkeri u samoj radnji.

Za vas smo ovog puta izdvojili samo neke od proizvoda , kako bi smo vam zagolicali maštu. Ukoliko želite da napravite lični set za negu obrva, morate da izaberete vama odgovarajuću nijansu  maskare za obrve, kao i odgovarajuće gelove, iluminatore, duo četkice za obrve, vodootporne krejone za obrve, kamene senke za obrve i druge proizvode, a sve to u normalnim ili mini pakovanjima, predviđenim za putovanja.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>