SAINT TEN hotel- specijalno dešavanje u saradnji sa CALLEBAUT čokoladom

Ovog meseca imali smo prilike da prisustvujemo jednom ” TRES CHIC” dogadjaju koji je bio organizovan u SAINT TEN butik hotelu, na Vračaru.

-Naime, Vlasnik i glavni poslastičar MANDARINE, Krsto Radović, koji je ujedno i zvanični ambasador CALLEBAUT brenda vrhunske švajcarske čokolade, iznenadio nas je svojim jedinstvenim čokoladnim poslasticama za ovu priliku. Povod ove proslave je ekskluzivna najava saradnje sa SAINT TEN hotelom, za čiji meni je  Krsto osmislio 3 nova kolača unikatnih ukusa, koje možete probati u hotelu.

-Specijalno iznenađenje večeri bila je degustacija nove čokolade RUBI, koja se skoro pojavila na svetskom tržistu i predstavljena zvanično tek na nekoliko lokacija u svetu.

-Nova čokolada predstavlja četvrti ukus, pored mlečne, crne i bele čokolade. Roze je boje i blago voćnog ukusa koji se dobija posebnom obradom jedne vrste kokosa . Receptura za novu čokoladu je još uvek tajna, a švajcarski brend CALLEBAUT patentirao je svoj jedinstveni recept. Čokolada se prvi put zvanično našla u prodaji pre samo par dana, tačnije 19 januara 2018god, samo za Japansko i tržište Južne koreje, kao posebno izdanje KIT-KAT čokoladice.

-Hotel SAINT TEN voli da prati i podržava vrhunska  dešavanja i trendove, i rado se pridružuje uspešnim događajima. Kao luksuzan butik hotel, jedan od najlepših u Beogradu, hotel SAINT TEN veoma vodi računa da usluge koje pruža budu na vrhunskom nivou.  Osoblje hotela uvek teži za kreativnošću i stalnim inovacijama u sklopu svojih usluga.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>