INES ATELIER- Bridal Haute Couture

Predstavljamo vam INES ATELIER- Haute Couture Bridal kolekciju koja je imala svoje prvo prikazivanje na modnoj reviji u martu ove godine, u Beogradu.

Inspiracija za aktuelnu Haute Couture Bridal kolekciju ogleda se u izražavanju lepote kroz jednostavne forme, i čistoti koja proizilazi iz jednostavnosti, kao i ljubavi samoj po sebi.

Inspirisana, kao i uvek, najvišim stupnjem majstorske i maestralne ručne izrade, ova kolekcija predstavlja spoj različitih formi koje su nastale radom ljudskog uma i ruku. Upravo taj nenadmašni spoj kreativnosti čini kolekciju savršenom.

Modeli mogu da se posmatraju kao svojevrsna umetnička dela, koja su sagledana kroz prizmu dostignuća primenjene umetnosti i arhitekture.

Gracioznost, kao najtananije osećanje, vidljiva spolja na jedan način, ali i iznutra na poseban način isijava.

Biseri kao elementi pokreta zamrznutog u beskonačnosti. Retki i dragoceni trenuci, između onoga što počinje i onoga što prestaje…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>