BJORN BORG /SUMMER 2018 -COLLECTION

BJORN BORG je svetski poznat sportsko- modni brend, koji je nastao jos 1984. Poznat je po svojoj ekskluzivnosti i visoko kvalitetnoj odeći namenjenoj ljudima koji žele da budu aktivni ali i atraktivni, kao i da se osećaju prijatno u najkvalitetinim materijalima. Brend BJORN BORG je namenjen muškarcima i ženama koji brinu o sebi i svom izgledu na ulici, i teretani, na sportskom terenu ili dok obavljaju obične poslove.

BJORG BORG je način življenja za ljude sa stilom.

BJORN BORG  proizvode možete od skora kupiti i u Srbiji  u  ekskluzivnoj web prodavnici Capsule Collection na adresi www.capsule.rs

Kolekcija za leto 2018-ta je inspirisana duhom Majamija, a nastala je u saradnji sa japanskim dizajnerom Naitom, koji je veoma poznat i priznat u svetu po svom ekscentričnom umetničkom izražavanju.

Majami je grad boja, večitog leta i zabave na svakom koraku, koji  može da vam pokaže kako da uživate u životu na  najbolji mogući način. Upravo to želi da vam prenese aktuelna letnja kolekcija.

BJORN BORG Želi da bude sveprisutan u vašem životu, i dok trenirate i dok se opuštate u nekim  porodičnim ili zabavnim situacijama, kao i da sve vreme izgledate  u trendu. Naitova ideja printa koji je preneo na kolekciju BJORN BORG leto 2018 jeste letnji JUNGLE MOOD– gde je print miks tropskog bilja, divljih leptira,tigrova… predivno zaobljeni printovi daju celom izgledu elegantnu i prefinjenu  high class notu. Plavi cvet koji se pojavljuje na printu predstavlja asocijaciju na Švedske letnje noći. Noćni cvet koji mirise u noći , a koji je umetnik Naito želeo da inkorporira u print letnje kolekcije.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>