Da li ste spremni za letnju negu lica ?

Na koji način brinete o koži vašeg lica tokom letnjih meseci ?

Tokom leta našoj koži je potrebna posebna nega koja će je pre svega zaštititi od dehidracije i posledica prekomernog izlaganja suncu.

Da li imate svoju rutinu za svakodnevnu negu vašeg lica, kako biste sačuvali svežinu i mladolikost ?

Hijaluron je supstanca koju stvaraju naše ćelije i čini sastavni deo vezivnog tkiva. Njegova glavna funkcija je održavanje vlažnosti kože, čime se obezbeđuje elastičnost i zategnutost.

Vremenom, koncentracija hijalurona u našoj koži opada i počinje stvaranje prvih bora, koje se godinama produbljuju.

Blagovremenim korišćenjem krema i maski bogatih hijaluronom, pomažete koži lica da ostane hidrirana, sveža i zategnuta. Bore se smanjuju a otečenost nestaje.

Pored hijalurona, postoje i drugi važni sastojci koji se nalaze u kremama ili drugim proizvodima za negu lica a koji aktivno učestvuju u podmlađivanju kože.

Koenzim Q10 efikasno popunjava fine linije i sprečava nastanak bora. Čini kožu svežijom i mlađom

Kolagen je strukturni protein naše kože, koji joj pruža elastičnost, otpornost i održava dobru teksturu. Kolagen obnavlja stanje kože od posledica starenja, kao i oštećenja od sunca, fleke i ožiljke od akni.

Arganovo ulje je takođe čest sastojak kvalitetnih krema za lice. Takođe sprečava isušivanje kože i učestvuje u regeneraciji oštećenog tkiva.

Beta glucan, sastojak vrhunskih krema koji deluje na sintezu kolagena, sprečava isušivanje kože.

Hamamelis, još jedan bitan sastojak krema koji deluje blago antibakterijski i sprečava upalne procese.

Dekspantenol je veoma poznat po efikasnoj moći regeneracije kože tokom noći

Žen Šen se primenjuje za prilagođavanje organizma u uslovima pojačanog napora i stresa. deluje stimulativno na kožu i utiče na poboljšanje tonusa kože.

Mi vam za negu lica tokom letnjih meseci preporučujemo DR COLIĆ beauty therapy, dnevnu u noćnu sensitive kremu, micelarnu vodu bogatu aktivnim sastojcima za intenzivnu hidrataciju kože i masku 3u 1 PREMIUM Q10 + KOLAGEN + ALOE VERA

https://www.coliccosmetics.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>