Brana Kostic, ELLE- beauty urednica

U apartmanu 91, elegantnog  hotela ENVOY  nadomak Knez Mihailove , čekamo Branu -beauty urednicu prestižnog magazina ELLE za srpsko tržište.

“CAT eyes” , visoka punđa, crna odevna kombinacija, i crveni karmin -kao lični potpis na celokupan stajling. Brana je tu, i prelazimo na snimanje. Dogovaramo se oko kombinacija, detalja, kadrova… puna je ideja, ponela je dva puna kofera, odeće, obuće, šminke, čarobnih bočica parfema, krema, seruma, i drugih mirišljavih tečnosti…to je to, potpuno je razumela koncept ovog snimanja.

Usput  neobavezno ćaskamo o crno belim filmovima, o tome kako su isti imali jako veliki uticaj na njen stajling, po kome je specifična vec godinama unazad, a u kojem dominiraju crna i bela odeća.

-” Zalećem se na rafove sa crnom i belom odećom, ostalo retko i gledam. Nemam  omiljeni brend odeće, ni kreatora, kupujem isključivo ono što mi se dopada.  Puštam da moje telo oseti, i odabere šta mu prija”.

Kada je počela da se bavi plesom, konačno je mogla sve te haljine iz omiljenih filmova da ponese na podijumu. Voli da nosi efektan nakit,  glomazno prstenje za dva prsta, viseće minđuše, ili one sa štrasom, bisere, i zlatan nakit.

-’’ Nakit mi brzo dosadi, pa ne dajem puno novca za njega. Omiljeno mesto u gradu mi je slatka radnja gospodina Gligorovskog u Makenzijevoj. I on je sam divan, kada ga pitam šta mi preporučuje, on uvek kaže – vi ćete to nositi, a ne ja ’’.

-’’ Čarape obožavam, imam preko 100 pari. Često mi se prijateljice smeju jer ih nosim i na +30. Nikad ne nosim čarape u boji, isključivo crne i boja kože. Obožavam sve varijate čarapa sa šavom ’’.

-’’Najviše novca trošim na torbe. Kvalitetne torba se uvek isplati: uvek izgleda dobro, a i dugo traje. Svaka parica uložena u torbu, vredi. Inače, gomilam stvari koje volim i na to trošim brdo para, kada se pogleda sve ukupno – basic crne pamučne majce 3/4 rukav, bele košulje, džakaste pantalone, uske suknje do kolena i suknje u stilu 50ih. Malih crnih haljina imam preko 50 – i nisu sve iste’’.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>