Emilija Kežman, sun-catcher

Žena koja je više od decenije živela u svetskim prestonicama ,govori nam o svom stilu, i o tome gde je, i šta najviše volela da kupuje od odeće, kako se prilagođavala modnom podneblju, i koja zemlja je najvise odgovarala njenom modnom senzibilitetu.

Snimanje je dogovoreno u njenom apartmanu na vodi- preslatkom splavu nadomak Beograda, na kome voli da uživa sa porodicom i prijateljima.

Živeći godinama po metropolama , Emilija je  kameleonski  prilagodjavala svoj stil života, i način odevanja mestu u kome se nalazila. Od tmurnog Londona, preko sunčanog Madrida, do kapije istoka i zapada- Istanbula, trudila se da bude autentična sa stilovima života tih velikih gradova.

Svi ti gradovi imaju jedan jedinstven obrazac u odevanju, kao zajednički modni jezik svih velikih metropola- kada je jednostavnost i udobnost u pitanju.

Jednostavna bela majica, džins, patike, dobra torba, čista kosa, parfem svežih nota. Emilija je naučila da je ovo neprolazan sistem modnih vrednosti, na kojem god se podneblju nalazila, i da ova odevna kombinacija govori sve jezike.

-„Najviše novca trošim na dobru i kvalitetnu obuću, kao i većina žena. Volim jednostavne stileto cipele, kao i sandale sa tankim kaiševima i tankom štiklom. Platforme ne dolaze u obzir, ni u jednom slučaju“.

Dok je živela u Londonu, otkrila je čaroban svet brenda ZADIG & VOLTAIRE, čijih stvari ima najviše u ormanu. -“To je potpuno moj stil od glave do pete, tamo idem uvek sa namerom da nešto kupim”.

ISABEL MARANT je  brend, gde takođe rado  pazarim i odeću i obuću. Volim još i ONE TEASPOON, IRO, GOLDEN GOOSE. Brendovi su nepoznati našem tržištu, ali volim da ih obilazim, kada god imam prilike da otputujem van zemlje.

-“Emotivno sam vezana za narukvice koje nosim na ruci, u vidu tankih kožica, šarenih končića, sitnih perlica i malih zlatnih visuljaka. Ne skidam ih nikada, jer one za mene imaju posebnu, ličnu vrednost”.

No Comments Yet

Comments are closed