Helen Babic, model

Toplo avgustovsko jutro,i  snimanje sa Helen u hotelu SMOKVICA. Svuda oko nas je poređana odeća, izmešani stilovi, sveže, lepršavo, seksi, boho. To je ono što se vidi na prvi pogled.

Helen je prilično rano počela da radi kao model. Sa 15 godina je dobila angažman u Parizu, a zatim je radila i u drugim svetskim modnim metropolama- Nju Jork, Los Anđeles, Milano, London… Imala je prilike da, baveći se intenzivno modom,izgradi i oblikuje svoj stil odevanja.

Voli da radi sa mladim dizajnerima i rado nosi njihovu odeću. Ako bi morala da definiše svoj stil, onda bi to glasilo GIPSY-ROCK-ELEGANCE .

Najbolje se oseća  u kombinaciji- kratak džins šorts ( koji je sama napravila od starih farmerica), top, Harley Davidson čizme i mala crna kožna jakna.

-“ Volim da eksperimentišem sa odećom, da spajam pomalo nespojivo, i da od toga stvaram lični stil. Još kao mala sam u svojoj mašti  kreirala kombinacije , a nakon toga sam ih pronalazila u radnji, ili sam tražila da se te stvari sašiju. I danas volim da nosim unikatne stvari” .

-“ Ne pravim razliku izmedju brendiranih stvari i jeftinih krpica iz “VINTAGE” šopova. Kupujem ih sa istom strašću i kombinujem bez ustručavanja. Na taj način postižem individualnost koja mi je jako bitna. Smatram da je stil samoizražavanje ličnosti, pa se uvek oblačim u skladu trenutnog raspoloženja i emocija”.

-“Ne jurim nove trendove,osim ako se nešto od tih stvari ne poklapa sa mojim ukusom, onda je to pun pogodak”.

-“Najviše novca trošim na cipele, čizme i kožne jakne. Prosto obožavam te stvari, i nikada mi ih nije dosta. Najvredniji komadi u ormanu su mi CELINE torba, i duga večernja haljina PLEIN SUD”.

Generalno sam jako vezana za odeću koju nosim, i svaki deo odeće doživljavam kao deo svoje ličnosti, tako da za mene definitvno važi  izreka reci mi šta nosiš, i reći ću ti ko si.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>