Radule “Zverka” Vučetić- model, mister Srbija 2015

Krajnje elegantan i uvek dobro stilizovan, ovaj muškarac zaslužuje svaku pohvalu za svoj izgled. Upravo zato smo i odlučili da ga ugostimo u prostranom apartmanu, elegantnog hotela BAH, u Knez Mihailovoj ulici.

Uz kratki “strong” espresso, počinjemo da pravimo modnu priču.

Rade nam govori o tome koliko mu je blizak “bussines look”, i koliko je njegov stil odevanja postao fleksibilniji, zahvaljujući dugogodišnjim bavljenjem modelingom.

-Kada bih za primer uzeo japanski način oblačenja  srednjoškolaca u biznis varijante kako bi izgradili i podigli motivaciju za maksimalnu posvećenost poslu, upravo me ista situacija motiviše prilikom svog odabira odeće.  Odeća koju nosim  drži me fokusiranog na posao u kojem težim da dostignem najbolje rezultate u jednoj od vodećih  fitnes kompanija u Americi.

-Posao modela je mom stilu oblačenja  prilično pomerio granice, i stvorio modnu fleksibilnost, tako da sada mogu bez problema izneti i neke stilove za koje sam mislio da se nikada neću odlučiti za njih.  Mnogo otvorenije gledam na modu, i ne volim sebi da postavljam stroge granice.

-Ako govorim o omiljenim kombinacijama, imam ih više, u zavisnosti od mog raspoloženja. Ipak, preovladava ta poslovna varijanta tamno-teget odela, nežna lila boja košulje, crne cipele sa obaveznim braon đonom. Cipele su mi inače nešto čemu  pridajem posebnu pažnju, jer mi je jako bitno da dobro uskladim model cipela i pantalona. Pored toga, tu su i čarape koje daju finesu elegancije. Uvek sam smatrao da odabir čarapa govori više o stilu muškarca, nego i  sam odabir odeće. Pravi ljubitelj biznis stila zna da su čarape veoma bitan detalj, na koji treba posebno obratiti pažnju.

-Najviše volim da kupujem košulje i cipele. Znam provesti čitav dan u kupovini, tražeći omiljenu košulju i dvoumeći se oko boja.  Sličan problem imam i sa devojkama, dvoumim se uvijek oko crne ili plave. 😉

-Jos od srednjoškolskih dana veran sam brendu Zara. Apsolutno vidim sebe u njihovim kreacijama.  Tu su takođe i Massimo Dutti i Scotch & Soda. Što se stranih kreatora tiče, to je Zane Barlas od kojeg pokušavam naučiti i razumeti bolje kombinacije dominantnijih boja .Volim da se igram, i eksperimentišem uklapajući različite nijanse košulja i kravata sa odelima. Smatram da to celoj kombinaciji daje jedinstven i pre svega dinamičan izgled.

– Od naših kreatora pratim rad Bate Spasojevića i Vasilija Kovačeva, koji svojim kreacijama otvaraju tu moju drugu ličnost malo slobodniju, življu i energičniju.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>