Mina Zimonjic, vlasnica modne agencije MODEL TATTOO

Sa Minom smo dogovorili sastanak u ”DOUBLE” apartmanu, raskošnog SAINT TEN hotela, na Vračaru.

Pripremajući se za snimanje i intervju, imali smo dovoljno vremena da sa Minom porazgovaramo o mnogim pitanjima “između redova” , da napravimo pauzu za ručak, čak i da saznamo zbog čega, nakon CHANEL torbe,

svaka druga torba ima status drugog reda u Mininom ormanu.

 

-Još tokom osnovne škole, imala sam želju da svom odevnom izboru dodam neki kapriciozni detalj.
Znala sam da poskidam alke sa mamine tašne i da iste koristim kao narukvice ili ih stavim na kaiš… Svom izgledu sam dodavala uvek po neki komad gardarobe iz ormana svojih roditelja, široke košulje, kravate, marame…. uvek sam morala da imam nešto drugačije od svojih drugara.


– Kada sam bila mlađa farmerke su imale omiljeno mesto u mom ormanu. Imala sam  zavidnu kolekciju farmerki u različitim bojama i nisam pitala za cenu kada bi mi se neke zaista dopale. U zrelim godinama sam počela da uživam u kombinacijama sa više stila i obavezno sa nekim neobičnim detaljem.

-I dalje su farmerke moj omiljeni izbor kada nisam sigurna šta bih obukla ili kada ne znam kako se osećam… u farmerkama sam uvek u konfornoj zoni. Zavisno od sezone mogu da promene boju ili kroj ali uvek su tu kao nezaobilani omiljeni deo odeće.


– pored farmerki, ovih dana najčešće nosim CHANEL tašnu, CHANEL baletanke, LOUIS VUITTON tašnu, BCBG Max Azria haljine, tašne i cipele od iste firme ali i Manolo Blahnik salonke. Volim da nosim Ungaro haljine, one su takođe omiljene u mom ormanu. Chanel uvek i svuda .


-Teško mi je da opišem svoj stil pošto nikada nije ni postojao kao strogo definisan

Postoje stvari koje mi se jako dopadaju, ali koje ne bih mogla da nosim, jer nisu u skladu sa mojom prirodom. Prilično sam energična i vrlo samosvesna, te ne mogu da dozvolim da me odeća koju nosim sputava da iskažem svoj karakter.

-Oblačim se u skladu sa određenom situacijom, ili u zavisnosti od raspoloženja. Volim da svedenim kombinacijama dodam neki kapriciozni detalj, kako bih iskazala svoju energičnu crtu. Ponekad volim da kroz odeću dominiraju boje, a posebno volim da nosim cipele u boji, koje daju posebnu dinamiku celoj kombinaciji.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>